CURS PHP I MYSQL
Aedes Formació
Tel. 972 20 30 20 - 620 74 90 41
Segueix-nos:
Top
formació a empreses

CURS PHP I MYSQL

  /  Pàgines web  /  CURS PHP I MYSQL

CURS PHP I MYSQL

€0
Categories:
curs de php i mysql

Durada:

30 hores presencials

Dates:

Inici: octubre 2020

Horari:

demana informació

a les instal·lacions d’ Aedes Girona: Parc Científic i Tecnològic, C/ Pic de Peguera, núm. 11, despatx A1-06/07, 17003 Girona.

El curs de Php i MySQL de Aedes Girona, va adreçat a qualsevol persona que vulgui ampliar coneixements de programació de pàgines web. S’adreça principalment a programadors i dissenyadors web que volen ampliar els seus coneixements en programació en webs dinàmiques i treballant amb base de dades Php i MySQL.

*Es requereixen coneixements previs d’ Html i Css.

Objectius curs de PHP i MYSQL:
  • Conèixer el llenguatge de programació PHP per a crear pàgines web dinàmiques i poder interactuar amb bases de dades MySQL per a la obtenció, modificació i eliminació de dades.
  • Entendre la sintaxi bàsica del llenguatge SQL per tal de poder realitzar les diverses operacions, com saber crear i gestionar les diverses taules que els contindran.
Temari curs PHP i MYSQL:

Introducció al PHP (servidor web).

Estructures bàsiques i biblioteques.

PHP a la web (cookies, validació, sessions).

Mysql, entorn phpMyAdmin.

Dissenyant una base de dades.

Treball amb taules.

Php i MySQL.

Gestió de dades amb Php-MySQL.

informació complementaria

Descomptes

Opció de pagament fraccionat
Si has sigut alumne us apliquem un 10% de descompte al preu acumulat (descomptes no acumulables)
En cas de fer 2 o més cursos a la vegada, s’aplicarà un 20% de descompte a partir del 2n curs, sempre i quan siguin d’import igual o similar. (descomptes no acumulables).
Consulta els descomptes especials.

Horaris Adaptables

En cas que l’horari no s’adaptés a les teves necessitats, contacta’ns per veure les diferents possibilitats.

Curs bonificable per a treballadors en règim general de seguretat social

Què és la formació bonificada?
La formació bonificada consisteix en que totes aquelles empreses amb treballadors afiliats al règim general de la Seguretat Socials, tenen un crèdit el qual es pot destinar exclusivament a la formació dels seus treballadors.
Així doncs, totes aquestes empreses disposen d’un crèdit (com a mínim de 420€ anuals). Aquest crèdit dependrà de la plantilla mitja que hagi tingut l’empresa durant l’any anterior.

Aedes és empresa organitzadora i per tant pot realitzar la gestió d’aquesta bonificació, tenint en compte que, aquest Fons, està gestionat per la Formació Tripartita. A Aedes realitzem la gestió de la bonificació de forma totalment gratuïta.

Què es necessita?
Per poder realitzar una formació bonificada, l’únic que es necessita, és tenir com a mínim un treballador afiliat a la Seguretat Social i no haver gastat el crèdit. A dia 31 de Desembre el crèdit que no s’ha utilitzat com a formació bonificada es perd i a dia 1 de Gener es torna a tenir un nou crèdit.

Com es tramita?
Per fer aquesta tramitació de la formació bonificada, l’empresa ha de signar els contractes d’adhesió, a on s’aporten les dades de l’empresa i del/s treballador/s que fan el curs. La tramitació l’ha de realitzar una empresa que estigui acreditada a la Fundació Tripartita, com per exemplo ho som a Aedes Girona.
D’aquesta manera l’empresa acreditada dona d’alta a Tripartita aquest curs, realitza tota la gestió i en finalitzar, comunica la finalització d’aquest i envia a l’empresa el document de bonificació, perquè aquesta es pugui bonificar l’import que correspongui.

Com s’executa?
L’empresa gestora, un cop s’ha realitzat la formació i el pagament de la factura corresponent, enviarà la documentació necessària a l’empresa (o a la seva gestoria en cas de que l’empresa així ho desitgi), per tal de que aquesta, es pugui beneficiar d’aquest import mitjançant el model TC1, Seguretat Social.

*Tots els cursos del nostre centre són bonificables.

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ


Syllabus

Lorem ipsum dolor sit amet, te eros consulatu pro, quem labores petentium no sea, atqui posidonium interpretaris pri eu. At soleat maiorum platonem vix, no mei case fierent. Primis quidam ancillae te mei, agam nullam usu ex, eros repudiandae at cum. Quas reformidans eum in. antas aliquam dolores mea no. No eos saepe vidisse ornatus, duo cu oratio sensibus. Erant perfecto mea ex, ei vis dolorem definitiones. Autem euripidis cu eum, sea posse.