Aedes Formació
Tel. 972 20 30 20 - 620 74 90 41
Segueix-nos:
Top

Aquest estiu viatge
en el temps amb Aedes!

Una empresa de Girona ha aconseguit, per primera vegada a la història, fer funcionar un prototip de màquina que permet viatjar en el temps. Però necessita intrèpids viatgers que s'atreveixin a fer els primers viatges temporals i explicar al món la seva experiència.
Com a bons viatgers haurem de dissenyar, crear la nostra web, imprimir en 3D les peces que necessiti la màquina per funcionar, programar robots perquè ens ajudin i fer un vídeo per poder donar difusió de les nostres experiències viatjant en el temps.
Només podran entrar a formar part d'aquest exclusiu equip tots aquells que siguin creatius, amb ganes de passar-ho molt bé i que vulguin passar un estiu súper especial i ple d'aventures!
Jugarem, ens divertirem, aprendrem i viurem aventures i sorpreses cada dia. No et quedis a casa i vine al casal d'estiu d'aedes Girona!

casal d'estiu Girona

Disseny Gràfic

Setmana del 29 de juny al 3 de Juliol

El nostre equip ha de tenir el seu propi logo. Dissenyarem i crearem el nostres propi logotip des de 0!

Disseny de Pàgines Web

Setmana del 6 al 10 de juliol

El món ha de ser conscient de totes les nostres aventures i per això crearem un blog on podrem penjar tots els nostres proeses.

Impressores 3D

Setmana del 13 al 17 de juliol

Dissenyarem i imprimirem, amb la impressora 3D, totes aquelles peces que necessitem per a millorar la nostra màquina i tot el que necessitem per a ser els
millors viatger en el temps.

Adruino

Setmana del 20 al 24 de juliol

Programarem robots per tal que ens puguin ajudar en aquesta difícil missió.

Edició de Videos

Setmana del 27 al 31 de juliol

Cal que tot el món conegui la nostres aventures. Per això farem vídeos per mostrar al món les nostres proeses.

Creativitat

Setmana del 27 al 31 de juliol

Totes les activitats estan pensades perquè els participants s’ho passin bé i a la vegada aprenguin tècniques i recursos adaptats a les seves edats.

cursos informàtica per a nenes i nenes

QUE ET
CAL SABER?

Monitors experts

Els nostres monitors tenen experiència tant el món de l’esplai com en el del disseny gràfic, web, programació o vídeo.

Sortides didàctiques

Cada setmana farem una sortida que ens ajudarà a preparar la producció

Grups reduïts

Tenim poc temps per preparar tota la promoció així que ens dividirem en grups reduïts per repartir-nos la feina i fer un bon treball en equip.

Pràctiques i diversió!

En tot treball necessitem moments de desconnexió i que millor manera de fer-ho potenciant la part creativa segons les seves pròpies necessitats, per això hem preparat un espai de RACONS, amb tallers i activitats, perquè els nostres productors personals treballin el projecte que més s’adapti a les seves motivacions.