CURS COMPTABILITAT DE COSTOS
Aedes Formació
Tel. 972 20 30 20 - 620 74 90 41
Segueix-nos:
Top
formació a empreses

CURS COMPTABILITAT DE COSTOS

  /  Gestió d'empresa  /  CURS COMPTABILITAT DE COSTOS

CURS COMPTABILITAT DE COSTOS

€0
Categories:
curs comptabilitat de costos aedes Girona

Durada:

40 hores presencials

**TAMBÉ OPCIÓ TELEPRESENCIAL**

Dates:

Del 6 de març al 3 de juliol del 2023

Horari:

dimarts de 18:00 a 20:30 hores

a les instal·lacions d’ Aedes Girona: Parc Científic i Tecnològic, C/ Pic de Peguera, núm. 11, despatx A1-06/07, 17003 Girona.

**TAMBÉ OPCIÓ TELEPRESENCIAL**

A qui va adreçat?
Objectius curs de comptabilitat de costos:

La comptabilitat de costos, analítica o interna, té com objecte el coneixement i la interpretació dels fets que tenen lloc en el sí de la unitat econòmica des d’un punt de vista intern, tals com la formació de costos i la valoració de productes o serveis.
Mitjançant la realització del curs de comptabilitat de costos d’aedes Girona podreu entendre tot sobre l’origen, l’evolució  i el funcionament bàsic de la comptabilitat de costos, a més de tenir coneixement de conceptes com ara els costos d’amortització, de capital, orgànics i inorgànics.

Temari curs de comptabilitat de costos:

Origen i funcions bàsiques de la comptabilitat de costos

Definició de la comptabilitat de costos

Conceptes econòmics en la comptabilitat de costos o de gestió

El comportament o variabilitat dels costos

Els costos i l’adopció de decisions

Els ingressos, marges i resultats

El subsistema productiu de l’empresa

Els components d’un sistema productiu

La descomposició de l’empresa: unitats, llocs i seccions de treball

El temps en el procés de producció

Sistemes de comptabilitat de costos

L’organització formal de la comptabilitat de l’empresa: monisme i pluralisme

Costos orgànics i costos inorgànics

Classes de costos: concepte i categories principals

El personal: concepte, classe i problemes valoratius

El cost d’amortització i altres costos de l’equip productiu

El cost de capital: concepte i càlcul

Lloc de costos

La unitat d’obra dels centres de costos

La distribució de les classes de despeses entre els llocs de costos

informació complementaria

Descomptes

Opció de pagament fraccionat
Si has sigut alumne us apliquem un 10% de descompte al preu acumulat (descomptes no acumulables)
En cas de fer 2 o més cursos a la vegada, s’aplicarà un 20% de descompte a partir del 2n curs, sempre i quan siguin d’import igual o similar. (descomptes no acumulables).
Consulta els descomptes especials.

Horaris Adaptables

En cas que l’horari no s’adaptés a les teves necessitats, contacta’ns per veure les diferents possibilitats.

Curs bonificable per a treballadors en règim general de seguretat social

Què és la formació bonificada?
La formació bonificada consisteix en que totes aquelles empreses amb treballadors afiliats al règim general de la Seguretat Socials, tenen un crèdit el qual es pot destinar exclusivament a la formació dels seus treballadors.
Així doncs, totes aquestes empreses disposen d’un crèdit (com a mínim de 420€ anuals). Aquest crèdit dependrà de la plantilla mitja que hagi tingut l’empresa durant l’any anterior.

Aedes és empresa organitzadora i per tant pot realitzar la gestió d’aquesta bonificació, tenint en compte que, aquest Fons, està gestionat per la “Fundación Estatal para la Formación en el Empleo”. A Aedes realitzem la gestió de la bonificació de forma totalment gratuïta.

Què es necessita?
Per poder realitzar una formació bonificada, l’únic que es necessita, és tenir com a mínim un treballador afiliat a la Seguretat Social i no haver gastat el crèdit.
El crèdit assignat és anual i si a dia 31 de desembre el crèdit que no s’ha utilitzat i no s’ha notificat que es vol reservar el crèdit aquest és perd. A dia 1 de gener es torna a tenir un nou crèdit, que variarà en funció als treballadors i a la quantitat aportada en concepte de formació.
.
Com es tramita?
Per fer aquesta tramitació de la formació bonificada, l’empresa ha de signar els contractes d’adhesió, a on s’aporten les dades de l’empresa i també la fitxa d’inscripció del/s treballador/s que fan el curs. La tramitació l’ha de realitzar una empresa que estigui registrada a la “Fundación Estatla para la Formación en el Empleo” com per exemple ho som a Aedes Girona.
D’aquesta manera l’empresa nosaltres ens encarreguem de fer tots els tràmits: donar d’alta a l’aplicatiu el curs, preparació de la documentació, entrar les dades dels participants i costos i notificar la finalització d’aquest, en tenir l’expedient tancat enviem tot l’expedient de bonificació a l’empresa per tal de que es descompti en el TC corresponent l’import a bonificar.

Com s’executa?
L’empresa gestora, un cop s’ha realitzat la formació i el pagament de la factura corresponent, enviarà la documentació necessària a l’empresa (o a la seva gestoria en cas de que l’empresa així ho desitgi), per tal de que aquesta, es pugui beneficiar d’aquest import mitjançant el model TC1, Seguretat Social.

*Tots els cursos del nostre centre són bonificables.

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ


Syllabus

Lorem ipsum dolor sit amet, te eros consulatu pro, quem labores petentium no sea, atqui posidonium interpretaris pri eu. At soleat maiorum platonem vix, no mei case fierent. Primis quidam ancillae te mei, agam nullam usu ex, eros repudiandae at cum. Quas reformidans eum in. antas aliquam dolores mea no. No eos saepe vidisse ornatus, duo cu oratio sensibus. Erant perfecto mea ex, ei vis dolorem definitiones. Autem euripidis cu eum, sea posse.