CURS ATENCIÓ AL CLIENT & ATENCIÓ TELEFÒNICA
Aedes Formació
Tel. 972 20 30 20 - 620 74 90 41
Segueix-nos:
Top
formació a empreses

CURS ATENCIÓ AL CLIENT & ATENCIÓ TELEFÒNICA

  /  Comercial  /  CURS ATENCIÓ AL CLIENT & ATENCIÓ TELEFÒNICA

CURS ATENCIÓ AL CLIENT & ATENCIÓ TELEFÒNICA

€0
Categories:
curs atenció al client i atenció telefònica aedes Girona

Durada:

24 hores presencials

**TAMBÉ OPCIÓ TELEPRESENCIAL**

Dates:

Inici 8 de febrer al 29 de març del 2023

Horari:

dimecres de 15:00 a 18:00h

a les instal·lacions d’ Aedes Girona: Parc Científic i Tecnològic, C/ Pic de Peguera, núm. 11, despatx A1-06/07, 17003 Girona.

**TAMBÉ OPCIÓ TELEPRESENCIAL**

A qui va adreçat?
Objectius curs atenció al client & atenció telefònica:

Avui en dia és clau per a qualsevol organització empresarial, comerç o negoci realitzar una correcta atenció al client, posant l’accent en aspectes de summa importància com ara la relació organització-client o la comunicació amb els companys de treball. En el curs atenció al client d’aedes Girona, es tractarà la importància d’una comunicació adequada, l’atenció telefònica, coneixent el significat de certs comentaris, tons de veu, postures corporals, tics, salutacions… Tot això ens ajudarà a conèixer millor al client, i poder atendre d’una forma adequada.

Temari curs atenció al client & atenció telefònica:

ATENCIÓ AL CLIENT EN GENERAL

 • Què significa servei al client
 • Tipus de clients
 • Tipus de serveis
 • Error en l’atenció al client
 • Cara a cara – Servir amb un somriure
 • Cara a cara – El client difícil
 • Comunicació via e-mail

L’ATENCIÓ TELEFÒNICA:

 • Identificació dels passos per a proporcionar un bon servei
 • Aplicar les tècniques i eines telefòniques per a obtenir una atenció eficaç
 • Actitud proactiva
 • Saber escoltar
 • Saber respondre a les peticions d’una manera eficaç i comprensible per l’usuari i/o client
 • Guiar i intentar solucionar els problemes dels usuaris
 • Guiar la percepció de l’usuari i/o client i entendre el paper principal que desenvolupa el servei en l’èxit de la seva empresa
 • Transmetre una imatge positiva via telefònica
 • Aspectes psicològics a tenir en compte en l’atenció a l’usuari

informació complementaria

Descomptes

Opció de pagament fraccionat
Si has sigut alumne us apliquem un 10% de descompte al preu acumulat (descomptes no acumulables)
En cas de fer 2 o més cursos a la vegada, s’aplicarà un 20% de descompte a partir del 2n curs, sempre i quan siguin d’import igual o similar. (descomptes no acumulables).
Consulta els descomptes especials.

Horaris Adaptables

En cas que l’horari no s’adaptés a les teves necessitats, contacta’ns per veure les diferents possibilitats.

Curs bonificable per a treballadors en règim general de seguretat social

Què és la formació bonificada?
La formació bonificada consisteix en que totes aquelles empreses amb treballadors afiliats al règim general de la Seguretat Socials, tenen un crèdit el qual es pot destinar exclusivament a la formació dels seus treballadors.
Així doncs, totes aquestes empreses disposen d’un crèdit (com a mínim de 420€ anuals). Aquest crèdit dependrà de la plantilla mitja que hagi tingut l’empresa durant l’any anterior.

Aedes és empresa organitzadora i per tant pot realitzar la gestió d’aquesta bonificació, tenint en compte que, aquest Fons, està gestionat per la “Fundación Estatal para la Formación en el Empleo”. A Aedes realitzem la gestió de la bonificació de forma totalment gratuïta.

Què es necessita?
Per poder realitzar una formació bonificada, l’únic que es necessita, és tenir com a mínim un treballador afiliat a la Seguretat Social i no haver gastat el crèdit.
El crèdit assignat és anual i si a dia 31 de desembre el crèdit que no s’ha utilitzat i no s’ha notificat que es vol reservar el crèdit aquest és perd. A dia 1 de gener es torna a tenir un nou crèdit, que variarà en funció als treballadors i a la quantitat aportada en concepte de formació.
.
Com es tramita?
Per fer aquesta tramitació de la formació bonificada, l’empresa ha de signar els contractes d’adhesió, a on s’aporten les dades de l’empresa i també la fitxa d’inscripció del/s treballador/s que fan el curs. La tramitació l’ha de realitzar una empresa que estigui registrada a la “Fundación Estatla para la Formación en el Empleo” com per exemple ho som a Aedes Girona.
D’aquesta manera l’empresa nosaltres ens encarreguem de fer tots els tràmits: donar d’alta a l’aplicatiu el curs, preparació de la documentació, entrar les dades dels participants i costos i notificar la finalització d’aquest, en tenir l’expedient tancat enviem tot l’expedient de bonificació a l’empresa per tal de que es descompti en el TC corresponent l’import a bonificar.

Com s’executa?
L’empresa gestora, un cop s’ha realitzat la formació i el pagament de la factura corresponent, enviarà la documentació necessària a l’empresa (o a la seva gestoria en cas de que l’empresa així ho desitgi), per tal de que aquesta, es pugui beneficiar d’aquest import mitjançant el model TC1, Seguretat Social.

*Tots els cursos del nostre centre són bonificables.

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ


Syllabus

Lorem ipsum dolor sit amet, te eros consulatu pro, quem labores petentium no sea, atqui posidonium interpretaris pri eu. At soleat maiorum platonem vix, no mei case fierent. Primis quidam ancillae te mei, agam nullam usu ex, eros repudiandae at cum. Quas reformidans eum in. antas aliquam dolores mea no. No eos saepe vidisse ornatus, duo cu oratio sensibus. Erant perfecto mea ex, ei vis dolorem definitiones. Autem euripidis cu eum, sea posse.