CURS DE GESTIÓ DE L’ESTRÈS
Aedes Formació
Tel. 972 20 30 20 - 620 74 90 41
Segueix-nos:
Top
formació a empreses

CURS DE GESTIÓ DE L’ESTRÈS

  /  RRHH  /  CURS DE GESTIÓ DE L’ESTRÈS

CURS DE GESTIÓ DE L’ESTRÈS

€0
Categories:
curs de gestió de l'estrès aedes girona

Durada:

15 hores presencials

**TAMBÉ OPCIÓ TELEPRESENCIAL**

Dates:

del 13 d'octubre al 10 de novembre del 2022

Horari:

Dijous de 17:00 a 20:00 h

a les instal·lacions d’ Aedes Girona: Parc Científic i Tecnològic, C/ Pic de Peguera, núm. 11, despatx A1-06/07, 17003 Girona.

**TAMBÉ OPCIÓ TELEPRESENCIAL**

Objectius curs de gestió de l’estrès:
 • Identificar els factors que ens generen estrès en el medi laboral i ser capaç de
 • reduir l’ansietat en diferents situacions estressants.
 • Millorar les habilitats socials per gestionar situacions conflictives que precisin
 • de respostes assertives.
 • Reduir el nivell d’estrès professional.
 • Comportar-se de manera hàbil socialment amb els usuaris, clients, companys,
 • superiors, etc. i conèixer els límits propis i els mecanismes d’afrontament més
 • adequats a cada situació i persona.
 • Crear i gestionar un pla de reducció d’estrès professional.
Temari curs de gestió de l’estrès:
 • L’estrès en l’àmbit laboral: 1. Professions a les que més afecta l’estrès; 1.2. Com s’origina l’estrès en el camp laboral; 1.3. Principals fonts d’estrès laboral; 1.4. Senyals d’estrès en les i els treballadors
 • L’estrès i les seves definicions:1. Errors i prejudicis sobre l’estrès; 2.2. Estudis que van ajudar a reconèixer l’estrès; 2.3. Tipus d’estrès; 2.4. Interpretació de l’estrès en l’actualitat; 2.5. Diferenciació entre eustrès i distrès; 2.6. De què depèn l’aparició de l’estat subjectiu de malestar o distrès
 • Els indicadors de l’estrès; 1. Respostes físiques a l’estrès; 3.2. Com descobrir els indicadors d’estrès?; 3.3. Relació existent entre salut i estrès; 3.4. Indicadors i respostes d’estrès
 • Com afrontar l’estrès?; 4.1. Actitud psicològica: 4.2. Com controlar l’estrès en la vida diària i el treball?; 4.3. Tipologies de persones en el medi laboral
 • BURNOUT, síndrome d’estar cremat:1. Síndrome del Burnout: síndrome del cremat; 5.2. Variables de coincidència en el burnout; 5.3. Prevenció
 • Teoria de l’assertivitat: 1. Habilitats socials per a una comunicació eficaç. Teoria de l’assertivitat; 6.2. Tipus d’Habilitats Socials; 6.3. Tres estils de resposta; 6.4. Reconèixer els estils de resposta; 6.5. Distincions funcionals entre els tres estils; 6.6. Components d’una situació assertiva; 6.7. Definició d’assertivitat
 • Comportament assertiu:1. Comportament assertiu: aprèn a dir que no; 7.2. Ser assertiu significa; 7.3. La conducta no assertiva; 7.4. Passos per a l’expressió assertiva; 7.5. Per què és important l’assertivitat ?; 7.6. Per posar en pràctica l’assertivitat a partir d’avui; 7.7. Desenvolupant l’assertivitat
 • Tècniques que ajuden a reduir l’estrès:1.Tècniques que ajuden a reduir l’estrès. Augmenta la teva energia i relaxa’t; 8.2. Intervenció cognitiva; 8.3. Intervenció anatomofisiològica; 8.4. La intervenció sensitiva; 8.5.La intervenció reflexiva; 8.6. La intervenció analítica; 8.7. La intervenció químic-activa; 8.8. La relaxació
 • Estratègies d’afrontament:1. Les estratègies d’afrontament; 9.2. Tipus d’estratègies d’afrontament; 9.3. Formes poc saludables d’afrontar l’estrès; 9.4. Aprendre maneres més saludables de manejar l’estrès; 9.5. Com gestionar situacions d’estrès?
 • Pla personal per desfer l’estrès:1. Esbrina si estàs estressat; 10.2. Reconeix el que t’estressa; 10.3. Vigila el teu estrès; 10.4. Porta un diari del teu estrès; 10.5. Posa primer el primer.

informació complementaria

Descomptes

Opció de pagament fraccionat
Si has sigut alumne us apliquem un 10% de descompte al preu acumulat (descomptes no acumulables)
En cas de fer 2 o més cursos a la vegada, s’aplicarà un 20% de descompte a partir del 2n curs, sempre i quan siguin d’import igual o similar. (descomptes no acumulables).
Consulta els descomptes especials.

Horaris Adaptables

En cas que l’horari no s’adaptés a les teves necessitats, contacta’ns per veure les diferents possibilitats.

Curs bonificable per a treballadors en règim general de seguretat social

Què és la formació bonificada?
La formació bonificada consisteix en que totes aquelles empreses amb treballadors afiliats al règim general de la Seguretat Socials, tenen un crèdit el qual es pot destinar exclusivament a la formació dels seus treballadors.
Així doncs, totes aquestes empreses disposen d’un crèdit (com a mínim de 420€ anuals). Aquest crèdit dependrà de la plantilla mitja que hagi tingut l’empresa durant l’any anterior.

Aedes és empresa organitzadora i per tant pot realitzar la gestió d’aquesta bonificació, tenint en compte que, aquest Fons, està gestionat per la “Fundación Estatal para la Formación en el Empleo”. A Aedes realitzem la gestió de la bonificació de forma totalment gratuïta.

Què es necessita?
Per poder realitzar una formació bonificada, l’únic que es necessita, és tenir com a mínim un treballador afiliat a la Seguretat Social i no haver gastat el crèdit.
El crèdit assignat és anual i si a dia 31 de desembre el crèdit que no s’ha utilitzat i no s’ha notificat que es vol reservar el crèdit aquest és perd. A dia 1 de gener es torna a tenir un nou crèdit, que variarà en funció als treballadors i a la quantitat aportada en concepte de formació.
.
Com es tramita?
Per fer aquesta tramitació de la formació bonificada, l’empresa ha de signar els contractes d’adhesió, a on s’aporten les dades de l’empresa i també la fitxa d’inscripció del/s treballador/s que fan el curs. La tramitació l’ha de realitzar una empresa que estigui registrada a la “Fundación Estatla para la Formación en el Empleo” com per exemple ho som a Aedes Girona.
D’aquesta manera l’empresa nosaltres ens encarreguem de fer tots els tràmits: donar d’alta a l’aplicatiu el curs, preparació de la documentació, entrar les dades dels participants i costos i notificar la finalització d’aquest, en tenir l’expedient tancat enviem tot l’expedient de bonificació a l’empresa per tal de que es descompti en el TC corresponent l’import a bonificar.

Com s’executa?
L’empresa gestora, un cop s’ha realitzat la formació i el pagament de la factura corresponent, enviarà la documentació necessària a l’empresa (o a la seva gestoria en cas de que l’empresa així ho desitgi), per tal de que aquesta, es pugui beneficiar d’aquest import mitjançant el model TC1, Seguretat Social.

*Tots els cursos del nostre centre són bonificables.

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ


Syllabus

Lorem ipsum dolor sit amet, te eros consulatu pro, quem labores petentium no sea, atqui posidonium interpretaris pri eu. At soleat maiorum platonem vix, no mei case fierent. Primis quidam ancillae te mei, agam nullam usu ex, eros repudiandae at cum. Quas reformidans eum in. antas aliquam dolores mea no. No eos saepe vidisse ornatus, duo cu oratio sensibus. Erant perfecto mea ex, ei vis dolorem definitiones. Autem euripidis cu eum, sea posse.