CURS DE GESTIÓ EQUIPS DE TREBALL
Aedes Formació
Tel. 972 20 30 20 - 620 74 90 41
Segueix-nos:
Top
formació a empreses

CURS DE GESTIÓ EQUIPS DE TREBALL

  /  RRHH  /  CURS DE GESTIÓ EQUIPS DE TREBALL

CURS DE GESTIÓ EQUIPS DE TREBALL

€0
Categories:
curs de gestió d'equips de treball aedes Girona

Durada:

24 hores presencials

**TAMBÉ OPCIÓ TELEPRESENCIAL**

Dates:

Del 16 d'octubre al 11 de desembre del 2020

Horari:

divendres de 15:00 a 18:00 hores

a les instal·lacions d’ Aedes Girona: Parc Científic i Tecnològic, C/ Pic de Peguera, núm. 11, despatx A1-06/07, 17003 Girona.

**TAMBÉ OPCIÓ TELEPRESENCIAL**

A qui va adreçat?

El curs de Gestió Equips de Treball de Aedes Girona, està adreçat a tots aquells que volen millorar la seva capacitat per constituir, preparar, dirigir, coordinar i supervisar la tasca dels equips professionals, per tal que aquests resolguin de manera eficient l’execució de treballs cooperatius. Aquest curs de gestió equips de treball, es dirigit especialment  a manaments intermedis.

Objectius curs de gestió d’equips de treball:
 • Aprendre a constituir, preparar, dirigir, coordinar i supervisar la tasca dels equips professionals
 • Resoldre de manera eficient  l’execució de treballs cooperatius.

 

Temari curs de gestió d’equips de treball:

Funcions d’un comandament:

 • Líders o Directors?
 • Funcions de management
 • Funcions de lideratge
 • Teories del lideratge
 • Estils actuals en direcció d’equips

Requeriments d’un gestor d’equips

 • Perfil d’un comandament
 • Habilitats comunicatives
 • Eficàcia i Eficiència
 • Gestió del temps
 • Motivar
 • Capacitat per delegar
 • Presa de decisions
 • Tècniques de resolució de problemes

Gestió d’un equip

 • Equips de Treball
 • Rols de l’equip
 • Presa de decisions en els equips
 • Gestió de conflictes

informació complementaria

Descomptes

Opció de pagament fraccionat
Si has sigut alumne us apliquem un 10% de descompte al preu acumulat (descomptes no acumulables)
En cas de fer 2 o més cursos a la vegada, s’aplicarà un 20% de descompte a partir del 2n curs, sempre i quan siguin d’import igual o similar. (descomptes no acumulables).
Consulta els descomptes especials.

Horaris Adaptables

En cas que l’horari no s’adaptés a les teves necessitats, contacta’ns per veure les diferents possibilitats.

Curs bonificable per a treballadors en règim general de seguretat social

Què és la formació bonificada?
La formació bonificada consisteix en que totes aquelles empreses amb treballadors afiliats al règim general de la Seguretat Socials, tenen un crèdit el qual es pot destinar exclusivament a la formació dels seus treballadors.
Així doncs, totes aquestes empreses disposen d’un crèdit (com a mínim de 420€ anuals). Aquest crèdit dependrà de la plantilla mitja que hagi tingut l’empresa durant l’any anterior.

Aedes és empresa organitzadora i per tant pot realitzar la gestió d’aquesta bonificació, tenint en compte que, aquest Fons, està gestionat per la Formació Tripartita. A Aedes realitzem la gestió de la bonificació de forma totalment gratuïta.

Què es necessita?
Per poder realitzar una formació bonificada, l’únic que es necessita, és tenir com a mínim un treballador afiliat a la Seguretat Social i no haver gastat el crèdit. A dia 31 de Desembre el crèdit que no s’ha utilitzat com a formació bonificada es perd i a dia 1 de Gener es torna a tenir un nou crèdit.

Com es tramita?
Per fer aquesta tramitació de la formació bonificada, l’empresa ha de signar els contractes d’adhesió, a on s’aporten les dades de l’empresa i del/s treballador/s que fan el curs. La tramitació l’ha de realitzar una empresa que estigui acreditada a la Fundació Tripartita, com per exemplo ho som a Aedes Girona.
D’aquesta manera l’empresa acreditada dona d’alta a Tripartita aquest curs, realitza tota la gestió i en finalitzar, comunica la finalització d’aquest i envia a l’empresa el document de bonificació, perquè aquesta es pugui bonificar l’import que correspongui.

Com s’executa?
L’empresa gestora, un cop s’ha realitzat la formació i el pagament de la factura corresponent, enviarà la documentació necessària a l’empresa (o a la seva gestoria en cas de que l’empresa així ho desitgi), per tal de que aquesta, es pugui beneficiar d’aquest import mitjançant el model TC1, Seguretat Social.

*Tots els cursos del nostre centre són bonificables.

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ


Syllabus

Lorem ipsum dolor sit amet, te eros consulatu pro, quem labores petentium no sea, atqui posidonium interpretaris pri eu. At soleat maiorum platonem vix, no mei case fierent. Primis quidam ancillae te mei, agam nullam usu ex, eros repudiandae at cum. Quas reformidans eum in. antas aliquam dolores mea no. No eos saepe vidisse ornatus, duo cu oratio sensibus. Erant perfecto mea ex, ei vis dolorem definitiones. Autem euripidis cu eum, sea posse.