Curs de millora la teva actitud i millora les vendes
Aedes Formació
Tel. 972 20 30 20 - 620 74 90 41
Segueix-nos:
Top
formació a empreses

Curs de millora la teva actitud i millora les vendes

  /  Comercial  /  Curs de millora la teva actitud i millora les vendes

Curs de millora la teva actitud i millora les vendes

€0
Categories:
curs millora la teva actitud i millora les vendesmillora la teva actitud i millora les vendes aedes Girona

Durada:

12 hores presencials

Dates:

17, 18 i 19 de febrer del 2020

Horari:

Dilluns, dimarts i dimecres de 16h a 20h

a les instal·lacions d’ Aedes Girona: Parc Científic i Tecnològic, C/ Pic de Peguera, núm. 11, despatx A1-06/07, 17003 Girona.

Objectius curs de millora la teva actitud i millora les vendes:

El curs de millora la teva actitud i millora les vendes,  te com a objectiu aprendre:
Avui dia, l’Actitud es la base de la venda. Tenir una bona actitud, ser positiu, proactiu i saber afrontar els reptes del dia a dia, es garantia d’èxit al mon comercial. Amb aquet curs, aprenem a adoptar una actitud correcta cada dia, a motivar-nos, saber marcar els nostres objectius, fer de la nostra feina una pasió, i superar barreres i negatives dels clients. Si millorem la nostra actitud, millorarem les nostres vendes.

Temari curs de captació de clients:

Actitud

 • Tots tenim un equalitzador
 • El procés Pensar-Sentir- Actuar
 • La nostra Actitud determina la nostra Altitud
 • Treballem l’empatia
 • Auto-motivació efectiva

Pasió

 • Viu sempre el que fas
 • Transmetre la nostra passió
 • Treballem l’evolució constant
 • Conèixer el nostre mon
 • Trobem el nostre Per Què

Sentit

 • Fes allò que estimes
 • Aprenem a marcar fites i objectius
 • Alineem desitjos amb els nostres valors
 • Eliminem les pors i barreres
 • Si tu guanyes, jo guanyo

Perseverança

 • Perseverança, el secret de l’èxit
 • Superem els NO
 • Constància i treball gota a gota
 • Esforç si, però amb focus
 • Assaig-Error, la millor manera d’aprendre

informació complementaria

Descomptes

Opció de pagament fraccionat
Si has sigut alumne us apliquem un 10% de descompte al preu acumulat (descomptes no acumulables)
En cas de fer 2 o més cursos a la vegada, s’aplicarà un 20% de descompte a partir del 2n curs, sempre i quan siguin d’import igual o similar. (descomptes no acumulables).
Consulta els descomptes especials.

Horaris Adaptables

En cas que l’horari no s’adaptés a les teves necessitats, contacta’ns per veure les diferents possibilitats.

Curs bonificable per a treballadors en règim general de seguretat social

Què és la formació bonificada?

La formació bonificada consisteix en que totes aquelles empreses amb treballadors afiliats al règim general de la Seguretat Socials, tenen un crèdit el qual es pot destinar exclusivament a la formació dels seus treballadors.

Així doncs, totes aquestes empreses disposen d’un crèdit (com a mínim de 420€ anuals). Aquest crèdit dependrà de la plantilla mitja que hagi tingut l’empresa durant l’any anterior.

Aedes és empresa organitzadora i per tant pot realitzar la gestió d’aquesta bonificació, tenint en compte que, aquest Fons, està gestionat per la “Fundación Estatal para la Formación en el Empleo”. A Aedes realitzem la gestió de la bonificació de forma totalment gratuïta.

Què es necessita?
Per poder realitzar una formació bonificada, l’únic que es necessita, és tenir com a mínim un treballador afiliat a la Seguretat Social i no haver gastat el crèdit.
El crèdit assignat és anual i si a dia 31 de desembre el crèdit que no s’ha utilitzat i no s’ha notificat que es vol reservar el crèdit aquest és perd. A dia 1 de gener es torna a tenir un nou crèdit, que variarà en funció als treballadors i a la quantitat aportada en concepte de formació.
.
Com es tramita?
Per fer aquesta tramitació de la formació bonificada, l’empresa ha de signar els contractes d’adhesió, a on s’aporten les dades de l’empresa i també la fitxa d’inscripció del/s treballador/s que fan el curs. La tramitació l’ha de realitzar una empresa que estigui registrada a la “Fundación Estatla para la Formación en el Empleo” com per exemple ho som a Aedes Girona.

D’aquesta manera l’empresa nosaltres ens encarreguem de fer tots els tràmits: donar d’alta a l’aplicatiu el curs, preparació de la documentació, entrar les dades dels participants i costos i notificar la finalització d’aquest, en tenir l’expedient tancat enviem tot l’expedient de bonificació a l’empresa per tal de que es descompti en el TC corresponent l’import a bonificar.

Com s’executa?
L’empresa gestora, un cop s’ha realitzat la formació i el pagament de la factura corresponent, enviarà la documentació necessària a l’empresa (o a la seva gestoria en cas de que l’empresa així ho desitgi), per tal de que aquesta, es pugui beneficiar d’aquest import mitjançant el model TC1, Seguretat Social.

*Tots els cursos del nostre centre són bonificables.

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ


Syllabus

Lorem ipsum dolor sit amet, te eros consulatu pro, quem labores petentium no sea, atqui posidonium interpretaris pri eu. At soleat maiorum platonem vix, no mei case fierent. Primis quidam ancillae te mei, agam nullam usu ex, eros repudiandae at cum. Quas reformidans eum in. antas aliquam dolores mea no. No eos saepe vidisse ornatus, duo cu oratio sensibus. Erant perfecto mea ex, ei vis dolorem definitiones. Autem euripidis cu eum, sea posse.