CURS L’INVENTOR TECNOLÒGIC
Aedes Formació
Tel. 972 20 30 20 - 620 74 90 41
Segueix-nos:
Top
formació a empreses

CURS L’INVENTOR TECNOLÒGIC

  /  Extraescolars  /  CURS L’INVENTOR TECNOLÒGIC

CURS L’INVENTOR TECNOLÒGIC

€0
Categories:
extraescolar girona robotica aedes Girona

Durada:

1,5 hores per setmana

Dates:

Inici: 7 octubre 2020 Fi: 26 maig del 2021

Horari:

dimecres de 17:30 a 19:00h

a les instal·lacions d’ Aedes Girona: Parc Científic i Tecnològic, C/ Pic de Peguera, núm. 11, despatx A1-06/07, 17003 Girona.

A qui va adreçat?

El curs de l’Inventor tecnològic d’aedes Girona, està adreçat a tots aquells nens i joves que estan fascinats en el món de l’electrònica, la programació, la impressió 3D i la robòtica, amb imaginació i ganes de crear els seus propis projectes. Amb aquest curs els ensenyarem el funcionament de les plaques Arduino perquè puguin controlar objectes del món real. Aprendran a  determinar els problemes, trobar les solucions i crear el seu aparell a partir d’un projecte inicial, fomentant la seva imaginació i el pensament lògic. Aprendran a dissenyar i imprimir els seus propis objectes en 3D. 

Per aquest curs de programació de videojocs, no són necessaris coneixements previs, només ganes de passar-s’ho bé.

Objectius del curs l’inventor tecnològic:
  • Aprendre enginyeria elèctrica enfocada a diferents edats i competències del grup
  • La comprensió de la programació d’Arduino
  • Familiarització amb la placa Arduino
  • Aprendre a utilitzar motors, sensors, controladors i pantalles per controlar els aparells.
  • Crear el teu propi robot Arduino
  • Aprendre el funcionament de la impressora 3D
  • Aprendre la creació de peces en 3 dimensions
  • Estimular la creativitat i desenvolupar projectes propis
Temari curs extraescolar de l’inventor tecnològic:

Electrónica bàsica

Hardware Arduino

Software Arduino

Llenguatge Arduino

Llibreries Arduino

Entrades i sortides

Sensors

Comunicació en xarxa

Configuració de la impressora 3D

Disseny de peces per impressió 3D

Impressió 3D

informació complementaria

Descomptes

Opció de pagament fraccionat
Si has sigut alumne us apliquem un 10% de descompte al preu acumulat (descomptes no acumulables)
En cas de fer 2 o més cursos a la vegada, s’aplicarà un 20% de descompte a partir del 2n curs, sempre i quan siguin d’import igual o similar. (descomptes no acumulables).
Consulta els descomptes especials.

Horaris Adaptables

En cas que l’horari no s’adaptés a les teves necessitats, contacta’ns per veure les diferents possibilitats.

Curs bonificable per a treballadors en règim general de seguretat social

Què és la formació bonificada?
La formació bonificada consisteix en que totes aquelles empreses amb treballadors afiliats al règim general de la Seguretat Socials, tenen un crèdit el qual es pot destinar exclusivament a la formació dels seus treballadors.
Així doncs, totes aquestes empreses disposen d’un crèdit (com a mínim de 420€ anuals). Aquest crèdit dependrà de la plantilla mitja que hagi tingut l’empresa durant l’any anterior.

Aedes és empresa organitzadora i per tant pot realitzar la gestió d’aquesta bonificació, tenint en compte que, aquest Fons, està gestionat per la Formació Tripartita. A Aedes realitzem la gestió de la bonificació de forma totalment gratuïta.

Què es necessita?
Per poder realitzar una formació bonificada, l’únic que es necessita, és tenir com a mínim un treballador afiliat a la Seguretat Social i no haver gastat el crèdit. A dia 31 de Desembre el crèdit que no s’ha utilitzat com a formació bonificada es perd i a dia 1 de Gener es torna a tenir un nou crèdit.

Com es tramita?
Per fer aquesta tramitació de la formació bonificada, l’empresa ha de signar els contractes d’adhesió, a on s’aporten les dades de l’empresa i del/s treballador/s que fan el curs. La tramitació l’ha de realitzar una empresa que estigui acreditada a la Fundació Tripartita, com per exemplo ho som a Aedes Girona.
D’aquesta manera l’empresa acreditada dona d’alta a Tripartita aquest curs, realitza tota la gestió i en finalitzar, comunica la finalització d’aquest i envia a l’empresa el document de bonificació, perquè aquesta es pugui bonificar l’import que correspongui.

Com s’executa?
L’empresa gestora, un cop s’ha realitzat la formació i el pagament de la factura corresponent, enviarà la documentació necessària a l’empresa (o a la seva gestoria en cas de que l’empresa així ho desitgi), per tal de que aquesta, es pugui beneficiar d’aquest import mitjançant el model TC1, Seguretat Social.

*Tots els cursos del nostre centre són bonificables.

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ


Syllabus

Lorem ipsum dolor sit amet, te eros consulatu pro, quem labores petentium no sea, atqui posidonium interpretaris pri eu. At soleat maiorum platonem vix, no mei case fierent. Primis quidam ancillae te mei, agam nullam usu ex, eros repudiandae at cum. Quas reformidans eum in. antas aliquam dolores mea no. No eos saepe vidisse ornatus, duo cu oratio sensibus. Erant perfecto mea ex, ei vis dolorem definitiones. Autem euripidis cu eum, sea posse.