CURS DE VIDEOJOCS AMB GAME MAKER
Aedes Formació
Tel. 972 20 30 20 - 620 74 90 41
Segueix-nos:
Top
formació a empreses

CURS DE VIDEOJOCS AMB GAME MAKER

  /  Extraescolars  /  CURS DE VIDEOJOCS AMB GAME MAKER

CURS DE VIDEOJOCS AMB GAME MAKER

€0
Categories:
curs de videojocs aedes Girona

Durada:

54 hores presencials

**TAMBÉ OPCIÓ TELEPRESENCIAL**

Dates:

Del 8 d'octubre del 2020 al 27 de maig del 2021

Horari:

Dijous de 18:00 a 20:00 hores

a les instal·lacions d’ Aedes Girona: Parc Científic i Tecnològic, C/ Pic de Peguera, núm. 11, despatx A1-06/07, 17003 Girona.

**TAMBÉ OPCIÓ TELEPRESENCIAL**

A qui va adreçat?
Objectius curs de Programació de videojocs:

L’objectiu del curs és oferir als alumnes coneixements bàsics de programació, art 2D, disseny i el motor Game Maker perquè puguin començar a desenvolupar els seus propis videojocs. A classe es crearan jocs senzills de diversos gèneres que els alumnes podran emportar-se a casa. Game Maker és una senzilla però potent eina per al desenvolupament de videojocs en 2D que permet publicar indistintament en PC, Mac, Android i iOS.

Temari curs de programació de videojocs:

Introducció al disseny de videojocs

 • Què és un videojoc?
 • Equip de desenvolupament
 • Jugabilitat
 • Disseny de nivells
 • Disseny de la interfície

Introducció al desenvolupament de videojocs

 • Ús bàsic de GameMaker Studio 2
 • Creació d’escenaris
 • Implementació de mecàniques
 • Objectes
 • Esdeveniments i accionis
 • Scripts

Introducció a l’art 2D

 • Ús bàsic de Photoshop i Illustrator
 • Ambientació i escenaris
 • Personatges
 • Objectes
 • Efectes

informació complementaria

Descomptes

Opció de pagament fraccionat
Si has sigut alumne us apliquem un 10% de descompte al preu acumulat (descomptes no acumulables)
En cas de fer 2 o més cursos a la vegada, s’aplicarà un 20% de descompte a partir del 2n curs, sempre i quan siguin d’import igual o similar. (descomptes no acumulables).
Consulta els descomptes especials.

Horaris Adaptables

En cas que l’horari no s’adaptés a les teves necessitats, contacta’ns per veure les diferents possibilitats.

Curs bonificable per a treballadors en règim general de seguretat social

Què és la formació bonificada?
La formació bonificada consisteix en que totes aquelles empreses amb treballadors afiliats al règim general de la Seguretat Socials, tenen un crèdit el qual es pot destinar exclusivament a la formació dels seus treballadors.
Així doncs, totes aquestes empreses disposen d’un crèdit (com a mínim de 420€ anuals). Aquest crèdit dependrà de la plantilla mitja que hagi tingut l’empresa durant l’any anterior.

Aedes és empresa organitzadora i per tant pot realitzar la gestió d’aquesta bonificació, tenint en compte que, aquest Fons, està gestionat per la Formació Tripartita. A Aedes realitzem la gestió de la bonificació de forma totalment gratuïta.

Què es necessita?
Per poder realitzar una formació bonificada, l’únic que es necessita, és tenir com a mínim un treballador afiliat a la Seguretat Social i no haver gastat el crèdit. A dia 31 de Desembre el crèdit que no s’ha utilitzat com a formació bonificada es perd i a dia 1 de Gener es torna a tenir un nou crèdit.

Com es tramita?
Per fer aquesta tramitació de la formació bonificada, l’empresa ha de signar els contractes d’adhesió, a on s’aporten les dades de l’empresa i del/s treballador/s que fan el curs. La tramitació l’ha de realitzar una empresa que estigui acreditada a la Fundació Tripartita, com per exemplo ho som a Aedes Girona.
D’aquesta manera l’empresa acreditada dona d’alta a Tripartita aquest curs, realitza tota la gestió i en finalitzar, comunica la finalització d’aquest i envia a l’empresa el document de bonificació, perquè aquesta es pugui bonificar l’import que correspongui.

Com s’executa?
L’empresa gestora, un cop s’ha realitzat la formació i el pagament de la factura corresponent, enviarà la documentació necessària a l’empresa (o a la seva gestoria en cas de que l’empresa així ho desitgi), per tal de que aquesta, es pugui beneficiar d’aquest import mitjançant el model TC1, Seguretat Social.

*Tots els cursos del nostre centre són bonificables.

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ


Syllabus

Lorem ipsum dolor sit amet, te eros consulatu pro, quem labores petentium no sea, atqui posidonium interpretaris pri eu. At soleat maiorum platonem vix, no mei case fierent. Primis quidam ancillae te mei, agam nullam usu ex, eros repudiandae at cum. Quas reformidans eum in. antas aliquam dolores mea no. No eos saepe vidisse ornatus, duo cu oratio sensibus. Erant perfecto mea ex, ei vis dolorem definitiones. Autem euripidis cu eum, sea posse.