CURS DE SOLIDWORKS AVANÇAT
Aedes Formació
Tel. 972 20 30 20 - 620 74 90 41
Segueix-nos:
Top
formació a empreses

CURS DE SOLIDWORKS AVANÇAT

  /  Disseny  /  CURS DE SOLIDWORKS AVANÇAT

CURS DE SOLIDWORKS AVANÇAT

€0
Categories:
curs de photoshop Girona

Durada:

20 hores tele presencials

Dates:

Del 20 de febrer al 22 de març del 2023

Horari:

Dilluns i dimecres de 17:15 a 19:15 hores

a les instal·lacions d’ Aedes Girona: Parc Científic i Tecnològic, C/ Pic de Peguera, núm. 11, despatx A1-06/07, 17003 Girona.

**TAMBÉ OPCIÓ TELEPRESENCIAL**

A qui va adreçat?

El curs de solidworks avançat d’Aedes Girona va adreçat a totes aquelles persones que per motius laborals, o formatius, necessiten adquirir els coneixements avançats del programa. El curs de Solidworks avançat està especialment dissenyat per a arquitectes, topògrafs, enginyers, delineants i altres professionals del sector.

Objectius curs de Solidworks Avançat:

L’objectiu del curs de solidworks avançat, és ampliar els conceptes del programa així com el modelatge mecànic de peces en 3D mitjançant les ordres de superfície, xapa, assemblatges i preparació de plànols.

Temari curs de Solidworks Avançat:

Barra d’eines de superfícies

(permet crear superfícies a partir de croquis tancats o oberts):

  • Eines d’extruir superfície, revolució de superfície, escombrar superfície, omplir superfície, equidistància de superfície, eliminar cares, cosir superfícies, allargar superfície, eliminar tall.

Barra d’eines de corbes

(funciona com a complement de les altres barres d’eines, les seves eines creen corbes i particions, però no generen superfícies ni croquis, però serveixen com a referència o com a perfil)

  • Eines de línia de partició, projecció de corbes…

Assemblatges:

  • Creació d’un nou assemblatge.
  • Posició de la primera peça.
  • Agregar components a l’assemblatge.
  • Relacions entre components.
  • Eines de moure i girar components

Photoworks

(renderitzar peces)

  • Eines de photoworks studio, renderitzar, material, escena, opcions de renderitzat…

Preparació de plànols i impressió.

informació complementaria

Descomptes

Opció de pagament fraccionat
Si has sigut alumne us apliquem un 10% de descompte al preu acumulat (descomptes no acumulables)
En cas de fer 2 o més cursos a la vegada, s’aplicarà un 20% de descompte a partir del 2n curs, sempre i quan siguin d’import igual o similar. (descomptes no acumulables).
Consulta els descomptes especials.

Horaris Adaptables

En cas que l’horari no s’adaptés a les teves necessitats, contacta’ns per veure les diferents possibilitats.

Curs bonificable per a treballadors en règim general de seguretat social

Què és la formació bonificada?
La formació bonificada consisteix en que totes aquelles empreses amb treballadors afiliats al règim general de la Seguretat Socials, tenen un crèdit el qual es pot destinar exclusivament a la formació dels seus treballadors.
Així doncs, totes aquestes empreses disposen d’un crèdit (com a mínim de 420€ anuals). Aquest crèdit dependrà de la plantilla mitja que hagi tingut l’empresa durant l’any anterior.

Aedes és empresa organitzadora i per tant pot realitzar la gestió d’aquesta bonificació, tenint en compte que, aquest Fons, està gestionat per la “Fundación Estatal para la Formación en el Empleo”. A Aedes realitzem la gestió de la bonificació de forma totalment gratuïta.

Què es necessita?
Per poder realitzar una formació bonificada, l’únic que es necessita, és tenir com a mínim un treballador afiliat a la Seguretat Social i no haver gastat el crèdit.
El crèdit assignat és anual i si a dia 31 de desembre el crèdit que no s’ha utilitzat i no s’ha notificat que es vol reservar el crèdit aquest és perd. A dia 1 de gener es torna a tenir un nou crèdit, que variarà en funció als treballadors i a la quantitat aportada en concepte de formació.
.
Com es tramita?
Per fer aquesta tramitació de la formació bonificada, l’empresa ha de signar els contractes d’adhesió, a on s’aporten les dades de l’empresa i també la fitxa d’inscripció del/s treballador/s que fan el curs. La tramitació l’ha de realitzar una empresa que estigui registrada a la “Fundación Estatla para la Formación en el Empleo” com per exemple ho som a Aedes Girona.
D’aquesta manera l’empresa nosaltres ens encarreguem de fer tots els tràmits: donar d’alta a l’aplicatiu el curs, preparació de la documentació, entrar les dades dels participants i costos i notificar la finalització d’aquest, en tenir l’expedient tancat enviem tot l’expedient de bonificació a l’empresa per tal de que es descompti en el TC corresponent l’import a bonificar.

Com s’executa?
L’empresa gestora, un cop s’ha realitzat la formació i el pagament de la factura corresponent, enviarà la documentació necessària a l’empresa (o a la seva gestoria en cas de que l’empresa així ho desitgi), per tal de que aquesta, es pugui beneficiar d’aquest import mitjançant el model TC1, Seguretat Social.

*Tots els cursos del nostre centre són bonificables.

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ


Syllabus

Lorem ipsum dolor sit amet, te eros consulatu pro, quem labores petentium no sea, atqui posidonium interpretaris pri eu. At soleat maiorum platonem vix, no mei case fierent. Primis quidam ancillae te mei, agam nullam usu ex, eros repudiandae at cum. Quas reformidans eum in. antas aliquam dolores mea no. No eos saepe vidisse ornatus, duo cu oratio sensibus. Erant perfecto mea ex, ei vis dolorem definitiones. Autem euripidis cu eum, sea posse.