CURS DE INTRODUCCIÓ INFORMÀTICA
Aedes Formació
Tel. 972 20 30 20 - 620 74 90 41
Segueix-nos:
Top
formació a empreses

CURS DE INTRODUCCIÓ INFORMÀTICA

  /  Ofimàtica  /  CURS DE INTRODUCCIÓ INFORMÀTICA

CURS DE INTRODUCCIÓ INFORMÀTICA

€0
Categories:
curs introducció a la informàtica aedes Girona

Durada:

20 hores presencials

**TAMBÉ OPCIÓ TELEPRESENCIAL**

Dates:

Del 19 d'octubre del 2020 al 11 de gener del 2021

Horari:

dilluns de 17:00 a 19:00 hores

a les instal·lacions d’ Aedes Girona: Parc Científic i Tecnològic, C/ Pic de Peguera, núm. 11, despatx A1-06/07, 17003 Girona.

**TAMBÉ OPCIÓ TELEPRESENCIAL**

A qui va adreçat?

El curs de Introducció Informàtica a Aedes Girona està adreçat a, totes aquelles persones que no han utilitzat mai l’ordinador. Dirigit a totes les persones que volen obtenir un coneixement genèric del funcionament d’un ordinador i de l’ofimàtica en general. També està dirigit a totes aquelles persones que per motius laborals necessiten coneixements bàsics d’informàtica, per a poder realitzar les seves tasques de forma exitosa.

Objectius curs de introducció a la informàtica:

En aquest curs de Introducció Informàtica a Aedes Girona l’alumne s’introduirà en el món de la informàtica i aprendrà el funcionament de l’ordinador (hardware) i dels programes (software). També s’introduirà en el món de la ofimàtica, amb conceptes bàsics de processador de textos amb Word i de fulla de càlcul amb Excel.

En definitiva, aquest és un curs per iniciar a l’alumne en el món de la informàtica en general.

Temari curs d’introducció a la informàtica:

Conceptes bàsics

L’entorn de treball

Operacions bàsiques

Gestió de documents

Navegació simple

Introducció al Word

Introducció a Excel

Guardar i altres operacions bàsiques

informació complementaria

Descomptes

Opció de pagament fraccionat
Si has sigut alumne us apliquem un 10% de descompte al preu acumulat (descomptes no acumulables)
En cas de fer 2 o més cursos a la vegada, s’aplicarà un 20% de descompte a partir del 2n curs, sempre i quan siguin d’import igual o similar. (descomptes no acumulables).
Consulta els descomptes especials.

Horaris Adaptables

En cas que l’horari no s’adaptés a les teves necessitats, contacta’ns per veure les diferents possibilitats.

Curs bonificable per a treballadors en règim general de seguretat social

Què és la formació bonificada?
La formació bonificada consisteix en que totes aquelles empreses amb treballadors afiliats al règim general de la Seguretat Socials, tenen un crèdit el qual es pot destinar exclusivament a la formació dels seus treballadors.
Així doncs, totes aquestes empreses disposen d’un crèdit (com a mínim de 420€ anuals). Aquest crèdit dependrà de la plantilla mitja que hagi tingut l’empresa durant l’any anterior.

Aedes és empresa organitzadora i per tant pot realitzar la gestió d’aquesta bonificació, tenint en compte que, aquest Fons, està gestionat per la Formació Tripartita. A Aedes realitzem la gestió de la bonificació de forma totalment gratuïta.

Què es necessita?
Per poder realitzar una formació bonificada, l’únic que es necessita, és tenir com a mínim un treballador afiliat a la Seguretat Social i no haver gastat el crèdit. A dia 31 de Desembre el crèdit que no s’ha utilitzat com a formació bonificada es perd i a dia 1 de Gener es torna a tenir un nou crèdit.

Com es tramita?
Per fer aquesta tramitació de la formació bonificada, l’empresa ha de signar els contractes d’adhesió, a on s’aporten les dades de l’empresa i del/s treballador/s que fan el curs. La tramitació l’ha de realitzar una empresa que estigui acreditada a la Fundació Tripartita, com per exemplo ho som a Aedes Girona.
D’aquesta manera l’empresa acreditada dona d’alta a Tripartita aquest curs, realitza tota la gestió i en finalitzar, comunica la finalització d’aquest i envia a l’empresa el document de bonificació, perquè aquesta es pugui bonificar l’import que correspongui.

Com s’executa?
L’empresa gestora, un cop s’ha realitzat la formació i el pagament de la factura corresponent, enviarà la documentació necessària a l’empresa (o a la seva gestoria en cas de que l’empresa així ho desitgi), per tal de que aquesta, es pugui beneficiar d’aquest import mitjançant el model TC1, Seguretat Social.

*Tots els cursos del nostre centre són bonificables.

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ


Syllabus

Lorem ipsum dolor sit amet, te eros consulatu pro, quem labores petentium no sea, atqui posidonium interpretaris pri eu. At soleat maiorum platonem vix, no mei case fierent. Primis quidam ancillae te mei, agam nullam usu ex, eros repudiandae at cum. Quas reformidans eum in. antas aliquam dolores mea no. No eos saepe vidisse ornatus, duo cu oratio sensibus. Erant perfecto mea ex, ei vis dolorem definitiones. Autem euripidis cu eum, sea posse.