Introducció al TEA per a pares i mares
Aedes Formació
Tel. 972 20 30 20 - 620 74 90 41
Segueix-nos:
Top
formació a empreses

Introducció al TEA per a pares i mares

  /  Salut  /  Introducció al TEA per a pares i mares

Introducció al TEA per a pares i mares

€0
Categories:
INTRODUCCIÓ AL TEA PER A PARES I MARES, aedes Girona

Durada:

4 hores presencials

Dates:

3 d'abril del 2020

Horari:

Divendres de 10h a 14h

a les instal·lacions d’ Aedes Girona: Parc Científic i Tecnològic, C/ Pic de Peguera, núm. 11, despatx A1-06/07, 17003 Girona.

Objectius curs de Introducció al TEA per a pares i mares:

El Trastorn del Espectre Autista (TEA), es caracteritza per dificultats en la comunicació, interacció social i la flexibilitat conductual. La denominació de TEA inclou tota la graduació dels símptomes, és a dir, des d’individus amb una greu afectació en tots els eixos esmentats, fins a persones amb lleugeres afectacions en alguns dels eixos anteriors.

El TEA es conceptualitza com un trastorn de caire crònic, que afecta a les persones en tots els seus àmbits vitals. Per tant, les estratègies d’intervenció han anat associades a intervenir en els àmbits ecològics de les persones (escola, domicili, lloc de treball..).
En aquest curs es pretén donar eines als pares, mares i tutors/es de les persones amb TEA per tal de poder cobrir d’una forma més eficaç les necessitats de suport del seu fill/a.
Els objectius principals del curs són:

 • Conèixer el concepte de Salut Mental.
 • Entendre les característiques de les persones amb TEA i com es manifesten en el seu dia a dia.
 • Aprendre pautes per cobrir més eficaçment les necessitats de la persona amb TEA.
Temari curs de Introducció al TEA per a pares i mares:
 • Introducció a la Salut Mental.
  • Com entenem els trastorns del neurodesenvolupament.
   • Què són?
   • Concepte de la comorbiditat mèdica (Discapacitat intel·lectual, altes capacitats, trastorns d’ansietat, trastorns d’aprenentatge, TDAH, TEA, etc.).
 • Característiques del TEA.
  • Concepte i característiques.
  • Dificultats de comunicació i relacions socials: la teoria de la ment i l’empatia.
  • Dificultats d’adaptació i rigideses: problemes de comportament i estereotípies.
  • La gran dificultat del TEA: les comorbiditats.
  • Integració sensorial.
 • Afrontament de la família davant del diagnòstic del TEA.
 • Pautes per donar suport a les necessitats de les persones amb TEA en l’entorn familiar.
  • Adaptacions i creació del autism friendly environment.
  • Sistema de treball TEACCH.
  • Tècniques de modificació de conducta.
 • Dinàmiques i treball amb casos reals.

informació complementaria

Descomptes

Opció de pagament fraccionat
Si has sigut alumne us apliquem un 10% de descompte al preu acumulat (descomptes no acumulables)
En cas de fer 2 o més cursos a la vegada, s’aplicarà un 20% de descompte a partir del 2n curs, sempre i quan siguin d’import igual o similar. (descomptes no acumulables).
Consulta els descomptes especials.

Horaris Adaptables

En cas que l’horari no s’adaptés a les teves necessitats, contacta’ns per veure les diferents possibilitats.

Curs bonificable per a treballadors en règim general de seguretat social

Què és la formació bonificada?

La formació bonificada consisteix en que totes aquelles empreses amb treballadors afiliats al règim general de la Seguretat Socials, tenen un crèdit el qual es pot destinar exclusivament a la formació dels seus treballadors.

Així doncs, totes aquestes empreses disposen d’un crèdit (com a mínim de 420€ anuals). Aquest crèdit dependrà de la plantilla mitja que hagi tingut l’empresa durant l’any anterior.

Aedes és empresa organitzadora i per tant pot realitzar la gestió d’aquesta bonificació, tenint en compte que, aquest Fons, està gestionat per la “Fundación Estatal para la Formación en el Empleo”. A Aedes realitzem la gestió de la bonificació de forma totalment gratuïta.

Què es necessita?
Per poder realitzar una formació bonificada, l’únic que es necessita, és tenir com a mínim un treballador afiliat a la Seguretat Social i no haver gastat el crèdit.
El crèdit assignat és anual i si a dia 31 de desembre el crèdit que no s’ha utilitzat i no s’ha notificat que es vol reservar el crèdit aquest és perd. A dia 1 de gener es torna a tenir un nou crèdit, que variarà en funció als treballadors i a la quantitat aportada en concepte de formació.
.
Com es tramita?
Per fer aquesta tramitació de la formació bonificada, l’empresa ha de signar els contractes d’adhesió, a on s’aporten les dades de l’empresa i també la fitxa d’inscripció del/s treballador/s que fan el curs. La tramitació l’ha de realitzar una empresa que estigui registrada a la “Fundación Estatla para la Formación en el Empleo” com per exemple ho som a Aedes Girona.

D’aquesta manera l’empresa nosaltres ens encarreguem de fer tots els tràmits: donar d’alta a l’aplicatiu el curs, preparació de la documentació, entrar les dades dels participants i costos i notificar la finalització d’aquest, en tenir l’expedient tancat enviem tot l’expedient de bonificació a l’empresa per tal de que es descompti en el TC corresponent l’import a bonificar.

Com s’executa?
L’empresa gestora, un cop s’ha realitzat la formació i el pagament de la factura corresponent, enviarà la documentació necessària a l’empresa (o a la seva gestoria en cas de que l’empresa així ho desitgi), per tal de que aquesta, es pugui beneficiar d’aquest import mitjançant el model TC1, Seguretat Social.

*Tots els cursos del nostre centre són bonificables.

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ


Syllabus

Lorem ipsum dolor sit amet, te eros consulatu pro, quem labores petentium no sea, atqui posidonium interpretaris pri eu. At soleat maiorum platonem vix, no mei case fierent. Primis quidam ancillae te mei, agam nullam usu ex, eros repudiandae at cum. Quas reformidans eum in. antas aliquam dolores mea no. No eos saepe vidisse ornatus, duo cu oratio sensibus. Erant perfecto mea ex, ei vis dolorem definitiones. Autem euripidis cu eum, sea posse.