CURS DE IMPRESSORES 3D
Aedes Formació
Tel. 972 20 30 20 - 620 74 90 41
Segueix-nos:
Top
formació a empreses

CURS DE IMPRESSORES 3D

  /  Disseny  /  CURS DE IMPRESSORES 3D

CURS DE IMPRESSORES 3D

€0
Categories:
curs de impressores 3D a Girona

Durada:

4 hores presencials

Dates:

Octubre del 2020

Horari:

divendres de 9:30 a 13:30h

a les instal·lacions d’ Aedes Girona: Parc Científic i Tecnològic, C/ Pic de Peguera, núm. 11, despatx A1-06/07, 17003 Girona.

A qui va adreçat?

El curs de impressores 3D de Aedes Girona està adreçat a arquitectes, dissenyadors gràfics, enginyers i artistes en general. També està dirigit a totes aquelles persones que per motius laborals o de oci necessiten adquirir els coneixements del funcionament de una impressora 3D.

Objectius curs de Impressores 3D:
  • Aprendre la creació de peces en 3 dimensions amb el software 3D Studio Max ( No es necessari tenir coneixements previs de cap software de CAD*).
  • Assolir competències en el calibratge, software i eines necessàries per a la utilització de l’impressora 3D.
Temari curs de Impressores 3D:

Avui en dia la tecnologia d’impressió en 3D està a l’abast de tothom i per menys del que t’imagines pots tenir a casa una impressora per imprimir-te tot el que puguis imaginar.

El problema que sovint sorgeix és: i per on començo?

La idea d’aquest curs és la iniciació a la creació de peces en 3 dimensions amb el software 3D Studio Max o Solidworks, sense ser necessari tenir coneixements previs de cap software de CAD*.

Primera part del mòdul: disseny en 3D

En aquesta primera part del curs aprendràs una sèrie de funcions necessàries per dissenyar peces en 3D.

  • Moure’s per l’entorn, extrusions, revolucions, blends, sweeps i sweeps helicoïdals, radis i xamfrans, inclinacions, shells, nervis, patrons, simetries i altres eines d’ajuda.
  • També aprendràs a descarregar-te dibuixos ja realitzats per altres usuaris i treballar sobre ells per adaptar-los als nostres projectes.

Segona part del mòdul: l’impressora 3D

En aquesta segona part és hora d’imprimir les nostres idees.
Consta de sessions per muntar i calibrar l’impressora 3D

informació complementaria

Descomptes

Opció de pagament fraccionat
Si has sigut alumne us apliquem un 10% de descompte al preu acumulat (descomptes no acumulables)
En cas de fer 2 o més cursos a la vegada, s’aplicarà un 20% de descompte a partir del 2n curs, sempre i quan siguin d’import igual o similar. (descomptes no acumulables).
Consulta els descomptes especials.

Horaris Adaptables

En cas que l’horari no s’adaptés a les teves necessitats, contacta’ns per veure les diferents possibilitats.

Curs bonificable per a treballadors en règim general de seguretat social

Què és la formació bonificada?
La formació bonificada consisteix en que totes aquelles empreses amb treballadors afiliats al règim general de la Seguretat Socials, tenen un crèdit el qual es pot destinar exclusivament a la formació dels seus treballadors.
Així doncs, totes aquestes empreses disposen d’un crèdit (com a mínim de 420€ anuals). Aquest crèdit dependrà de la plantilla mitja que hagi tingut l’empresa durant l’any anterior.

Aedes és empresa organitzadora i per tant pot realitzar la gestió d’aquesta bonificació, tenint en compte que, aquest Fons, està gestionat per la Formació Tripartita. A Aedes realitzem la gestió de la bonificació de forma totalment gratuïta.

Què es necessita?
Per poder realitzar una formació bonificada, l’únic que es necessita, és tenir com a mínim un treballador afiliat a la Seguretat Social i no haver gastat el crèdit. A dia 31 de Desembre el crèdit que no s’ha utilitzat com a formació bonificada es perd i a dia 1 de Gener es torna a tenir un nou crèdit.

Com es tramita?
Per fer aquesta tramitació de la formació bonificada, l’empresa ha de signar els contractes d’adhesió, a on s’aporten les dades de l’empresa i del/s treballador/s que fan el curs. La tramitació l’ha de realitzar una empresa que estigui acreditada a la Fundació Tripartita, com per exemplo ho som a Aedes Girona.
D’aquesta manera l’empresa acreditada dona d’alta a Tripartita aquest curs, realitza tota la gestió i en finalitzar, comunica la finalització d’aquest i envia a l’empresa el document de bonificació, perquè aquesta es pugui bonificar l’import que correspongui.

Com s’executa?
L’empresa gestora, un cop s’ha realitzat la formació i el pagament de la factura corresponent, enviarà la documentació necessària a l’empresa (o a la seva gestoria en cas de que l’empresa així ho desitgi), per tal de que aquesta, es pugui beneficiar d’aquest import mitjançant el model TC1, Seguretat Social.

*Tots els cursos del nostre centre són bonificables.

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ


Syllabus

Lorem ipsum dolor sit amet, te eros consulatu pro, quem labores petentium no sea, atqui posidonium interpretaris pri eu. At soleat maiorum platonem vix, no mei case fierent. Primis quidam ancillae te mei, agam nullam usu ex, eros repudiandae at cum. Quas reformidans eum in. antas aliquam dolores mea no. No eos saepe vidisse ornatus, duo cu oratio sensibus. Erant perfecto mea ex, ei vis dolorem definitiones. Autem euripidis cu eum, sea posse.