CURS DE DIRECCIÓ I CONDUCCIÓ EQUIPS DE TREBALL
Aedes Formació
Tel. 972 20 30 20 - 620 74 90 41
Segueix-nos:
Top
formació a empreses

CURS DE DIRECCIÓ I CONDUCCIÓ EQUIPS DE TREBALL

  /  RRHH  /  CURS DE DIRECCIÓ I CONDUCCIÓ EQUIPS DE TREBALL

CURS DE DIRECCIÓ I CONDUCCIÓ EQUIPS DE TREBALL

€0
Categories:
curs de direcció i conducció d'equips de treblla

Durada:

24 hores presencials

Dates:

Inici: 08 de novembre 2019 finalització: 17 de gener 2020

Horari:

divendres de 10:00 a 13:00 hores

a les instal·lacions d’ Aedes Girona: Parc Científic i Tecnològic, C/ Pic de Peguera, núm. 11, despatx A1-06/07, 17003 Girona.

A qui va adreçat?
Objectius curs de direcció i conducció d’equips de treball:

Mitjançant la realització del curs de direcció i conducció d’equips de treball d’aedes Girona adquiriràs  els coneixements i les eines més adients per millorar l’efectivitat d’un equip de treball, tant des del punt de vista de la participació com de la direcció de l’equip.

  •  Aprendre i/o millorar els coneixements, les habilitats i les tècniques més adients per organitzar, dirigir, moderar i participar en reunions de treball, d’una forma eficient.
  • Reflexionar sobre la importància de les reunions de treball.
Temari curs de direcció i conducció d’equips de treball:

Feedback o Feedforward

Reunions de treball o equips de treball

  • Tipus de reunions i finalitats
  • Tècniques de reunions
  • Avantatges i inconvenients

Causes més freqüents de fracàs a les reunions

Qualitats i habilitats  d’un grup de treball

Desenvolupament d’un equip

L’equip a l’empresa actual

El coaching aplicat als equips de treball

informació complementaria

Descomptes

Opció de pagament fraccionat
Si has sigut alumne us apliquem un 10% de descompte al preu acumulat (descomptes no acumulables)
En cas de fer 2 o més cursos a la vegada, s’aplicarà un 20% de descompte a partir del 2n curs, sempre i quan siguin d’import igual o similar. (descomptes no acumulables).
Consulta els descomptes especials.

Horaris Adaptables

En cas que l’horari no s’adaptés a les teves necessitats, contacta’ns per veure les diferents possibilitats.

Curs bonificable per a treballadors en règim general de seguretat social

Què és la formació bonificada?
La formació bonificada consisteix en que totes aquelles empreses amb treballadors afiliats al règim general de la Seguretat Socials, tenen un crèdit el qual es pot destinar exclusivament a la formació dels seus treballadors.
Així doncs, totes aquestes empreses disposen d’un crèdit (com a mínim de 420€ anuals). Aquest crèdit dependrà de la plantilla mitja que hagi tingut l’empresa durant l’any anterior.

Aedes és empresa organitzadora i per tant pot realitzar la gestió d’aquesta bonificació, tenint en compte que, aquest Fons, està gestionat per la Formació Tripartita. A Aedes realitzem la gestió de la bonificació de forma totalment gratuïta.

Què es necessita?
Per poder realitzar una formació bonificada, l’únic que es necessita, és tenir com a mínim un treballador afiliat a la Seguretat Social i no haver gastat el crèdit. A dia 31 de Desembre el crèdit que no s’ha utilitzat com a formació bonificada es perd i a dia 1 de Gener es torna a tenir un nou crèdit.

Com es tramita?
Per fer aquesta tramitació de la formació bonificada, l’empresa ha de signar els contractes d’adhesió, a on s’aporten les dades de l’empresa i del/s treballador/s que fan el curs. La tramitació l’ha de realitzar una empresa que estigui acreditada a la Fundació Tripartita, com per exemplo ho som a Aedes Girona.
D’aquesta manera l’empresa acreditada dona d’alta a Tripartita aquest curs, realitza tota la gestió i en finalitzar, comunica la finalització d’aquest i envia a l’empresa el document de bonificació, perquè aquesta es pugui bonificar l’import que correspongui.

Com s’executa?
L’empresa gestora, un cop s’ha realitzat la formació i el pagament de la factura corresponent, enviarà la documentació necessària a l’empresa (o a la seva gestoria en cas de que l’empresa així ho desitgi), per tal de que aquesta, es pugui beneficiar d’aquest import mitjançant el model TC1, Seguretat Social.

*Tots els cursos del nostre centre són bonificables.

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ


Syllabus

Lorem ipsum dolor sit amet, te eros consulatu pro, quem labores petentium no sea, atqui posidonium interpretaris pri eu. At soleat maiorum platonem vix, no mei case fierent. Primis quidam ancillae te mei, agam nullam usu ex, eros repudiandae at cum. Quas reformidans eum in. antas aliquam dolores mea no. No eos saepe vidisse ornatus, duo cu oratio sensibus. Erant perfecto mea ex, ei vis dolorem definitiones. Autem euripidis cu eum, sea posse.